Bytur med det hele

Veninden i Svendborg havde et gavekort til 4 gange middag på Hotel Christiansminde, og da weekenden stor i alle spejderbørns tegn ( de var på den årlige juletur), betød det, at vi og veninden var barnløse!!

Så NU skulle det være. Og da det er ved at være jul, blev aftenens kulinariske oplevelse det store jule-tag-selv-bord med ALT! Lækkert, og efter tre flasker rødvin oveni hatten samt kaffe, var vi godt mætte.

Musikken på stedet var ikke på samme højde som maden og nok mest til +55, så vi besluttede os for at forlade stedte klokken halv tolv og derefter tage ind til selve Svendborg by, hvor vi var på “Citronen”. Livemusik og masser af mennesker, og masser af juleøl og irsk kaffe. Efter lukketid dér var vi lige rundt og se om der skete noget spændende andre steder, men det var nu ikke så spændende, så klokken halv fem sad vi i en taxa på vej hjem til dynerne….

I god stemning, UDEN at være overfulde.

Det var en GOD i byen aften, med snak, og hygge, og ikke mindst det at vi havde bestemt os for en taxa hjem. Det gjorde at vi- som ellers altid plejer at skiftes til at køre- begge kunne slappe af og ikke skulle tælle genstande. Og det var de 300,- kroner til taxaen værd!

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: