Stormøde

I mit firma holder man et par gange om året stormøder for ALLE medarbejdere. Derudover er der den årlige juleafslutning, hvor man mødes og spiser lidt frokost og spiller banko, inden man får en gave og går hjem. Hyggeligt og en fin tradition.

Vi er omstruktureret inden for de seneste år til 3 store enheder, der også et par gange om året holder møder. Dette foregår efter arbejdstid, og med efterfølgende spisning ude i byen. Og det var så i går, at det løb af stabelen.  Mødet var som sædvanligt middelmådigt, estimater for året holdt op mod næste års budgetter, hvad havde man måttet justere osv…

Det blev der så brugt næsten 2½ time på, så der bagefter kun var et kvarter til de “daglige problemer”. Så det var – som sædvanligt – med en følelse af envejskommunikation man gik fra mødet.

Til gengæld var det smadderhyggeligt at snakke, hygge og få tre retter på Jensens Bøfhus ved Skovsøen i Odense. Maden var god, vinen ok, og hyggen helt i top. Men at kunne snakke både job, familie og “krydsinformere”, det har man brug for.

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: