En god påske

Så er det ved at være slut med en god påske.

Og hvad har vi så nået? Intet og en masse. Vi har ikke i familien traditioner for at ses, så det har ikke budt på påskefrokost med familien i år. Det er også så tæt på fødselsdagene, så vi hellere vi vente og ses lidt senere.

Til gengæld har vi spillet Sacred, sammen i LAN, i en del timer. Det er hygge på pc-plan, som vi ikke vil undvære. Og det har været formiddage og sene aftener, der er brugt til det.

Vi har været ude at spise kinesisk/thailandsk mad med de gode venner. Og det var som sædvanligt en succes. Middagen var en gave til hans fyrre-års fødselsdag, så det var to fluer med et smæk, både hygge og gave, hvad mere kan man ønske sig?
Imens var Tullen hjemme og spiste pizza med ældsteveninden, mens de hyggede.

Vi har været i haven, fået plantet 12 nye stauder i staudebedet – fjernet nogle, der voksede for vildt. Sat 5 thujaer, 3 nødder, to graner og 7 syrener rundt om grunden, for at fylde lidt huller ud. Og så har vi gravet ud fra drivhuset og fyldt ny god egentillavet muldjord ind i stedet for.
Jeg GIDER ikke plantesække, når vi selv kan levere noget meget bedre, nemlig hønsemøg, halm og haveaffald, som har ligget og formuldet siden sidste forår. Nu laver vi så en ny kompostbunke, der så ryger i drivhuset om et år. Det giver den bedste konsistens. Ren hønsemøg er for stærk og lugter fælt, har vi erfaret!

Så har vi sat forårsblomster i krukker og foran huset, så de lyser op i solen, når den er der.

I går var vi alle fire, dvs incl. hunden ude at spise hos Emmas mor Hanne, der jo også er alene hjemme, da Emma er med på påskelejr med spejder. En rigtig god aften med lækre kalvekoteletter og skøn is til dessert. Og hundene nød at få leget igennem, så vi havde en lille træt hvalp, da vi kørte hjem.

Og nu? Ja jeg venter at se drengene OG kæresten i huset inden for det næste kvarter. Glæder mig til at høre om deres oplevelser og se dem igen. Få et kram og en ordentlig bunke vasketøj. For det hører sig også til.

Og kæresten skal sove her- for første gang på en hverdag, og så skal de to unge mennesker følges af i skole i morgen. Og det er da forståeligt at de gerne vil ses efter 5 lange dages afsavn, ikke?

Reklamer

2 kommentarer (+add yours?)

 1. Anonymous
  apr 19, 2006 @ 10:31:00

  Kære Helle

  Fem dage kan være en evighed, når man er ung og forelsket!
  I har da ordentligt haft travlt i haven. Det bliver sikkert rigtig flot!

  Kærlig hilsen Evi

  Svar

 2. helleq
  apr 19, 2006 @ 22:46:00

  Kære Evi.
  Jeg må få taget et par billeder og få lagt opaf haven, eller i hvert fald det, der er værd at se på.
  Det er bare lige med at huske at få kameraet med.

  Kærligst Helle

  Svar

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: