En dejlig bytur

Jeg har taget fri i de tre dage her før påske. Det er rart med den tid sammen med børnene, da begge drengene tager på påskekursus med spejderne torsdag morgen ( Vi skal køre herfra lidt over syv, så de kan nå toget). Så vi holder vores fælles fri nu.

I dag blev brugt på en bytur i Odense, fordi den store af drengene skulle et smut til læge derinde.

Vi tog dog allerførst rundt om kirkegården, da vi nåede Odense, hvor vi fik sat en buket med påskeliljer og nyudsprungne ribes-grene. Det er så påske – og forårskønt.

Derefter satte vi storebror af ved lægen og parkerede og fandt Spejdersport. Her blev mellemste ekviperet med ny storspejderrygsæk, 60 liter og med en masse fancy tilbehør. Den bedste ifølge ekspedienten. Han fik også en ny dolk og nyt madsæt. Lillesøster fik også en ny dolk, da hun har forlist sin- ufatteligt at en dolk bare sådan kan blive væk! Og det mødrene ophav havde den store pengepung fremme fro anden gang denne uge. I går var det nemlig to nye lækre dunsoveposer der blev investeret i. Men så holder de også komforttemperatur ned til 5 graders frost….

Videre i Søstrene Grene, der jo altid har en småting man kan bruge. Ungerne faldt for en kasket, dvs drengene og storebrors kæreste. (Kan man kalde hende svigerdatteren?) Den lille hun fandt en mundharpe og nogel blyanter, og jeg sprang over.

Hen forbi vores lokale Odense-pizzapusher, der har de bedste slices jjeg har smagt. Og så videre i Frellsen for at få den obligatoriske softice.
En tur rundt om gågaderne, småsnak, småhygge og egentligt forundring over, at de ikke forasøgte at ligne nogle, der IKKE fulgtes med mig. Jeg er jo trods alt en mor, og derved en gamling.

Og så havde vi brugt 2½ time i byen. Hyggeligt, fordi vi ikke skulle jage efter noget, men bare kune slentre igennem byen.

Nu er vi hjemme igen, husbond er også kommet hjem og nu skal vi til at have….pizza… men det overlever vi jo nok, det er jo børnenes livret.

Reklamer

1 kommentar (+add yours?)

 1. Anonymous
  apr 19, 2006 @ 10:09:00

  Kære Helle

  Det lyder som en rigtig dejlig bytur, I har været på, men hvorfor skulle de dog ikke ville følges med dig? Du er jo deres dejlige, søde,forstående og altopofrende mor, ikke!

  Kærlig hilsen Evi

  ps. Hvem har bildt dig ind du er en gamling? Det er du alt for frisk og energisk til!

  Svar

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: